Welkom

Karin de Jonge

Welkom op mijn digitale expositie!

Als “belevingsfotograaf” wil ik emotie, verwondering en sfeer in beeld vangen. Dat doe ik zowel in de natuur als in een studio, bedrijf, theater of concertzaal.

Fotograferen is al heel lang mijn passie zodat ik enkele jaren geleden besloot om na de Fotovakschool als zzp’er aan de slag te gaan. Naast mijn deeltijdbaan als psycholoog werk ik als natuur-, portret-, theater- en bedrijfsfotograaf. Bovendien ben ik afscheidsfotograaf bij mijn bedrijf Blijvende Beelden.

In de natuur ontspan ik me maar wel met mijn onafscheidelijke camera! Ik streef naar verzorgde beelden met een sterke compositie en een persoonlijke creatieve invalshoek. Van de momenten waarop het “klikt” word ik heel gelukkig.
Een aantal van die momenten kun je op deze website terugvinden.

Op de pagina Zakelijk vind je verdere informatie over mijn activiteiten.

Wil je nog meer over mij weten? Lees dan dit interview in het dagblad De Limburger!
Of kijk op mijn pagina op Natuurfotografie.nl.

In april 2021 werd ik geïnterviewd door Nature Photographer of the Year. Dit interview kun je hier lezen.

Natuurfotografie Magazine interviewde mij in oktober 2022. Je vindt dit interview hier.

Voor Natuurfotografie Magazine schreef ik al drie keer een artikel. Het eerste over de Rol van de Rand, dat je hier kunt lezen. Het tweede over de Raakfactor in de natuurfotografie en tenslotte over Inspiratie.

Laatste nieuws: in juli 2023 behaalde ik de tweede prijs in de Nationale Eisa Photo Maestro met mijn serie Vliegvormen. Lees hier het volledige artikel in Focus fotomagazine van juli/aug 2023!


Kijk rustig op mijn website rond en neem contact op als ik iets voor je kan doen.

Karin